Aanbieding VeReFI abonnement voor RNVC-leden

Sinds 1 januari 2016 kent VeReFi een nieuwe abonnementenstructuur. Het huidige light abonnement wordt omgezet in een VeReFi Nieuwsabonnement. De huidige dienstverleners- en werkgeversabonnementen worden samengevoegd in een VeReFi Volledig Abonnement.

De afspraak met de RNVC is dat vanaf 1 januari 2016 RNVC-leden zelf kunnen kiezen of zij wel of niet gebruik wensen te maken van een VeReFi abonnement. Wie dat wel wil, ontvangt voortaan persoonlijk en rechtstreeks onze nota voor de abonnementskosten. Voor wie dat niet wil, eindigt het abonnement per 15 februari 2016.

50% korting tot 15 februari 2016!
Natuurlijk willen wij graag dat u kiest voor het VeReFi Nieuwsabonnement. Daarom hebben wij een speciale aanbieding voor u: Kiest u voor 15 februari voor een VeReFi Nieuwsabonnement, dan ontvangt u het eerste jaar een korting van maar liefst 50% op de normale abonnementsprijs. Dat betekent dat u slechts € 62,50 betaalt (in plaats van € 125,-).
Wat krijgt u voor dit bedrag:
– Onze maandelijkse nieuwsbrief
– Vier keer per jaar een whitepaper over een actueel onderwerp
– Drie keer per jaar het magazine CS Verbindt
– Toegang tot de FAQ-databank.

En als extra aanbieding kunt u het nieuwste boek ‘Geld besparen met sociale zekerheid’ bestellen voor slechts € 9,95 in plaats van € 29,95. Hiervoor ontvangt u een kortingscode nadat u uw abonnement afgesloten heeft. let wel: de abonnementen worden voortaan jaarlijks per 1 januari geprolongeerd. Dus hoe sneller u reageert, hoe langer u dit jaar plezier heeft van uw abonnement.

Ook 50% korting op een VeReFi Volledig Abonnement!
Stapt u vóór 15 februari over naar een VeReFi Volledig Abonnement, dan profiteert u ook van 50% korting! Kost een volledig abonnement met een inlogcode normaal € 600 per jaar; u betaalt slechts
€ 300,- ex btw!  U heeft dan alle voordelen van het Nieuwsabonnement en kunt ook nog gebruikmaken van alle handige tools op verefi.nl, zoals de Kostenindicatie SZ, de ControlMeter, ZW-en WGA-eigenrisicodragerstool, WIA-uitkeringswijzer, WIA Dossier etc. Ook heeft u het recht zes vragen per abonnementsjaar te stellen in de FAQ. Daarnaast ontvangt u het boek ‘Geld besparen met sociale zekerheid’ gratis en profiteert u van mooie kortingen op de VeReFi Kennisdagen, bijscholingen etc. Die € 300,- heeft u dus snel weer terugverdiend!

Meer informatie? Kom naar de Open Dag op 3 februari!
Wilt u meer weten over de handige rekentools en applicaties van het VeReFi Volledig abonnement? Kom dan naar de Open Dag op onze leslocatie in Randwijk op 3 februari. Dan geven wij demonstraties van de tools en leggen we uit hoe u ze in kunt zetten. Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

Actie geldig tot 15 februari 2016
De speciale prijzen gelden alleen als u vóór 15 februari 2016 kiest voor een Nieuwsabonnement of een Volledig Abonnement. Wilt u later dit jaar alsnog een Nieuwsabonnement of een Volledig Abonnement, dan gelden de normale prijzen. Profiteer dus vandaag nog en klik op Voortzetting VeReFi-abonnement.

 

Geplaatst in Geen categorie

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt