Drie nieuwe applicaties voor VeReFi Volledig Abonnementen

VeReFi blijft zich inzetten om u met handige tools en applicaties te helpen grip te krijgen op de geldstromen sociale zekerheid in uw organisatie. Speciaal voor houders van een VeReFi Volledig Abonnement  introduceren we 3 nieuwe applicaties: VeReFi VerzuimInzicht, VeReFi DNA en Timeline.
VeReFi VerzuimInzicht: Welk risico loopt u met de huidige verzuimdossiers?

Hoe is de kwaliteit van het casemanagement in uw bedrijf of dat van uw klant? En welk financieel risico loopt het bedrijf met de huidige verzuimdossiers? Dat brengt u in kaart met VeReFi VerzuimInzicht (VVI).

De eerste stap is alle dossiers te analyseren: welke stappen zijn wel en niet (goed) gezet? Met behulp van rode, oranje en groene stoplichten ziet u waar de knelpunten liggen en wat alsnog gedaan kan worden om deze op te lossen. Vervolgens krijgt u op basis van de geanalyseerde dossiers een overall rapportage. De ideale basis voor een rapport voor uw klant waarin u aangeeft waar de verbeterpunten bij de organisatie liggen, zodat zij beter grip krijgen op de verzuimdossiers en de financiële risico’s kunnen beperken.

VeReFi DNA: Maak het verschil tussen beleid en uitvoering zichtbaar

Hoewel elke organisatie te maken heeft met dezelfde regels en wetgeving voor verzuim en arbeidsongeschiktheid, wordt er verschillend mee omgegaan. Dat heeft alles te maken met het ‘DNA’ van de organisatie: hoe denkt men over verzuim? Wil men het zo lang mogelijk aanzien of zo snel mogelijk starten met activeren? Is iedereen het daarover eens? En hoe wordt dit denken dan vertaald in de uiteindelijke aanpak van verzuim? Dat is in veel organisaties niet duidelijk en leidt tot onnodige ruis en stagnatie.

Met behulp van vragenlijsten maakt VeReFi DNA in een grafische weergave voor uw organisatie zichtbaar in hoeverre het beleid en de uitvoering uiteenlopen. Zo krijgt u objectieve handvatten voor wat voor uw bedrijf een passend moment is om voor een verzuimdossier professionele hulp in te schakelen. Vooral bedrijven waar de leidinggevende casemanager is, blijken hier toenemend behoefte aan te hebben. Kortom: VeReFi DNA biedt u een mooie ingang voor een goed gesprek.

Timeline: AP-proof verzuimvolgsysteem voor de professional

Timeline is een verzuimvolgsysteem dat speciaal ontwikkeld is voor de professional, conform de eisen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Vanzelfsprekend worden de basisstappen van Poortwachter in een tijdlijn weergegeven en toekomstige acties al bij het invoeren van de verzuimmelding zichtbaar gemaakt. Maar het grootste verschil is dat de professional in Timeline ook de eigen acties kan definiëren, dus niet het systeem bepaalt hoe het werkproces wordt uitgevoerd, maar de register casemanager. Uiteraard kan de volledige communicatie met alle betrokkenen worden opgeslagen in het verzuimsysteem.

Alle mogelijkheden van Timeline ontdekken? Dat kan nu in een persoonlijke speeltuin op verefi.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om echt met Timeline te gaan werken: hiervoor vragen wij een bescheiden administratieve vergoeding.

Nog geen VeReFi Volledig Abonnement?

De tools en applicaties genoemd in deze nieuwsbrief zijn uitsluitend beschikbaar voor houders van een VeReFi Volledig Abonnement. Heeft u een Nieuws Abonnement? Dan kunt u voordelig upgraden: als u voor 1 januari overstapt op een Volledig Abonnement, betaalt u voor het eerste jaar € 600 ex btw. Bent u lid van het Register Specialistisch Casemanagement, dan krijgt u 50% korting.

Om het mogelijk te maken de aangeboden tools continu te blijven doorontwikkelen, wordt de prijs voor een Volledig Abonnement per 1 januari  2018 € 750 ex btw per jaar. Uiteraard blijft de korting voor RSC-leden ook dan 50%.

Meer informatie? Neem contact op via info@verefi.nl

Geplaatst in VeReFi applicatie updates, VeReFi Nieuws

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt