Schrijf nu in voor congres ‘Denken in mogelijkheden’

Denken in mogelijkheden’ is het motto van wie werkzaam is in het complexe vakgebied sociale zekerheid. Niet uitgaan van wat een zieke werknemer allemaal niet kan, maar wat hij wel kan en daarop actief sturen. Ondanks de obstakels waarmee we ons geconfronteerd zien, is het nog altijd mogelijk positief te sturen op inzetbaarheid. Waar liggen kansen? Op dat vraagstuk gaan we in op het Congres ‘Denken in mogelijkheden’. Een afwisselend programma met plenaire sessies en workshops, dat u niet mag missen!


Het speelveld voor casemanagers, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en HR-professionals wordt er niet eenvoudiger op: denk aan de WWZ, de lange loondoorbetaling bij ziekte, 10 jaar doorbelasting van WGA-uitkeringen (ook voor flex-medewerkers) en de strenge privacywetgeving waardoor een proactief verzuimbeleid erg lastig wordt. Ook is de pensioenleeftijd weer omhooggegaan, terwijl bedrijfsartsen nu al waarschuwen dat veel werknemers de 65 jaar al niet eens in goede gezondheid halen. En wat kunnen we van politiek Den Haag nog meer gaan verwachten? De geluiden mogen in verkiezingstijd positief zijn; realiteit is dat de recente sociale zekerheidsmaatregelen de arbeidsmarkt ernstig verstoren:
• de zzp’ers zitten in onzekerheid als gevolg van de Wet DBA;
• werkgevers hebben er genoeg van dat de rekening voortdurend bij hen wordt neergelegd;
• flex zou meer vast moeten worden, maar de WWZ heeft juist het omgekeerde bereikt.

Afwisselend programma met inhoud en humor

Hoe kunnen we positief sturen op inzetbaarheid? Waar liggen kansen? Dat laten we u zien in een afwisselend programma met plenaire sessies en workshops van topsprekers, onder de humorvolle leiding van dagvoorzitter Inge Diepman.
En niet te vergeten: een inspirerende sessie van Paul Smit, filosoof, cabaretier en breinwetenschapper: waarom willen we graag alles bij het oude laten? En hoe kunnen we wel veranderen?

Dit mag u niet missen! Schrijf nu in, want vol = vol!

Geplaatst in Geen categorie

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt