Nieuw: Register voor Specialistisch Casemanagement

Heeft u de opleiding Post Bachelor Register Casemanagement, Regie op Verzuim of Regie op Ziektewet behaald? En bent u bereid om zich verder te specialiseren en aan hoge kennis-en kwaliteitseisen te voldoen? Dan kunt u zich sinds 1 januari 2017 inschrijven in een nieuw register: het Register Specialistisch Casemanagement (RSC). Het RSC is als specialisatieregister complementair aan de RNVC.

Zorg dat uw diploma zijn waarde behoudt

Het vakgebied van de register casemanager ontwikkelt zich snel. Vroeger ging het vooral om verzuimbegeleiding, maar het aandachtsgebied wordt steeds groter. Bovendien verandert de wet- en regelgeving snel. Het is daarom belangrijk te blijven werken aan uw professionele ontwikkeling. Door bijscholingen te volgen en wellicht zelfs een specialisatie zoals Casemanager Taakdelegatie, Casemanager Ziektewet of Conflicthantering te doen. Zo blijft uw diploma zijn waarde behouden.

Wat verwachten wij van u?
  • U werkt actief aan uw kennisontwikkeling en legt elke twee jaar een kennistoets af. Om uw kennis bij te houden is het RSC VeReFi abonnement reeds bij het lidmaatschap opgenomen. Daarnaast organiseren we maandelijks meerdere kennis-en intervisiebijeenkomsten.
  • U behaalt binnen 3 jaar een specialisatie. Nu zijn dat Taakdelegatie, Conflicthantering en Regie op Ziektewet, maar er komen er nog veel meer.
Wat bieden wij u?

Voor slechts € 399 bieden wij u:

  • Een onafhankelijk register dat als doel heeft de kwaliteit van gespecialiseerde casemanagers te borgen. Zo is het mogelijk voor externe partijen en stakeholders te beoordelen of u de noodzakelijke competenties in huis hebt. Dit is steeds belangrijker in een wereld waarin het handelen van casemanagers onder een vergrootglas ligt.
  • De mogelijkheid u te onderscheiden: u mag direct de titel RSC-RCM, RSC-ROV of RSC-ROZ voeren. Voor de specialisatie-aantekeningen gelden aparte afkortingen. Ook kunnen potentiële klanten u vinden in het specialisatie aantekeningenregister.
  • Iedere maand keuze uit bijscholingsavonden. Deze kunt u twee maal per jaar voor slechts € 35 per keer volgen (in plaats van € 195);
  • U krijgt grote kortingen op de VeReFi Kennisdagen. En als introductie mag u zelfs gratis naar het grote VeReFi congres op 11 april a.s.
  • Een RSC VeReFi Abonnement: elke maand de nieuwsbrief met actualiteiten, viermaal per jaar een whitepaper en de extra mogelijkheid zesmaal per jaar vragen te stellen via de VeReFi FAQ. De mogelijkheid om vragen te stellen is extra ten opzichte van het gewone VeReFi nieuwsabonnement.
Mis het grote VeReFi congres niet

Als u zich aanmeldt voor 15 maart a.s., mag u zelfs gratis naar het grote VeReFi Congres ‘Denken in mogelijkheden’ op 11 april! Wees er snel bij.
Meer weten: www.register-rsc.nl of bel met Marcel Boudewijnse: : 06-22 89 72 76.

Geplaatst in Geen categorie

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt